800X PRO

Για τη διαθεσιμότητα και για την ειδική τιμή διάθεσης στην ελληνική αγορά,  ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών μας.

Χαρακτηριστικά

✓ 4 Βάλβιδο – Υγρόψυκτο – Euro 5

✓ 42 ps

✓ Απενεργοποιούμενο ABS BOSCH 9.1MB

✓ Δύο Εκδόσεις (High/Low Seat)

✓ Πλήρως Ρυθμιζόμενο USD Πιρούνι

✓ Πλήρως Ρυθμιζόμενο Αμορτισέρ

✓ Αγωνιστικό Τιμόνι/Καβαλέτα

✓ Αγωνιστικές Ζάντες με Κόντρα

✓ Carbon Fiber Ποδιά

✓ 14L Ρεζερβουάρ & 16L Δοχείο Υγρών

✓ Εύκαμπτα Πλαστικά με Ταχυσύνδεσμους

✓ Οθόνη TFT με 2 Interfaces

✓ Bluetooth/Wi-Fi

✓ Full LED Φώτα

✓ Μπαταρία Λιθίου

Η αναδιάταξη στα ADVENTURE!


Η 800X PRO αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία, με έναν από τους δυνατότερους κινητήρες και το χαμηλότερο βάρος!

Με αναρτήσεις KYB, TFT οθόνη, στάνταρ traction control με δυνατότητα απενεργοποίησης, αισθητήρες ελαστικών και σταμπιλιζατέρ τιμονιού αλλάζει ριζικά τα δεδομένα των Adventure bikes.

Εκπληκτικές Επιδόσεις

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας της KOVE 800X PRO, με χωρητικότητα 799cc, αναδεικνύεται ως ένα από τα σημεία αναφοράς στην κατηγορία. Η εντυπωσιακή ισχύς του αγγίζει τους 95 ίππους, ενώ η ροπή φτάνει τα 79Nm! Οι υπερτετράγωνες διαστάσεις του μαρτυρούν διάρκειας της δύναμης, προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες για ταξίδια. Σε συνδυασμό με το ελαφρύ σύνολο, η 800X PRO κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας ως προς το λόγο ισχύος/βάρους, με 0,37 kW/kg. Οι εκπληκτικές επιδόσεις της, σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος, προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στην εκτός δρόμου οδήγηση. Επιπλέον, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μόλις 4,8 l/100km (WMTC3), εξασφαλίζει υψηλή αυτονομία προσφέροντας στον αναβάτη του περισσότερες επιλογές και ευκαιρίες για απολαυστικές εμπειρίες.

Η διάθεση του μοντέλου πραγματοποιείται χωρίς το σύστημα αυτόματης αλλαγής ταχυτήτων – upshifter

Αναρτήσεις KYB

Το ανεστραμμένο τηλεσκοπικό πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ της 800X PRO προέρχονται αμφότερα από την KYB και είναι πλήρως ρυθμιζόμενα, σε ό,τι αφορά την προφόρτιση και τις αποσβέσεις, με τις αναρτήσεις να είναι σχεδιασμένες για άνεση και ασφάλεια, τόσο στην άσφαλτο όσο και σε χωμάτινα τερέν.

Πλούσιος Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός

Στο στάνταρ εξοπλισμό της μοτοσυκλέτας, εκτός από το σύστημα ABS το οποίο απενεργοποιείται πλήρως ή μόνο για τον πίσω τροχό, περιλαμβάνεται το traction control για απόλυτο έλεγχο και διαχείριση της δύναμης που κατεβαίνει στην άσφαλτο ή το χώμα, καθώς και το μονόδρομο σύστημα quickshifter (για ανεβάσματα σχέσεων του κιβωτίου) για γρήγορες και απροβλημάτιστες αλλαγές, το οποίο συνεργάζεται με έναν μονόδρομο συμπλέκτη.

Σταμπιλιζατέρ Τιμονιού – LED Προβολείς

Το πακέτο της υποδειγματικής συμπεριφοράς της 800X PRO συμπληρώνεται από το σταμπιλιζατέρ τιμονιού, το οποίο είναι τοποθετημένο κάτω από το μπροστινό μέρος του τιμονιού και εκμηδενίζει την πιθανότητα ταλαντώσεων του μπροστινού κατά την επιτάχυνση ή την απότομη ανάδραση στο τιμόνι σε περίπτωση εμποδίων στο χώμα. Οι δίδυμοι LED προβολείς σε στιλ προτζέκτορα, διαθέτουν έναν από τους καλύτερους λόγους μεγέθους/αποτελεσματικότητας δέσμης, συμβάλλοντας και στην επιθετική όψη της μοτοσυκλέτας.

Έγχρωμη TFT Οθόνη

Η κάθετα τοποθετημένη οθόνη της 800X PRO προβάλλει πλήθος πληροφοριών με ευανάγνωστες ενδείξεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ένα πλήρες trip master και την πίεση/θερμοκρασία των ελαστικών, σχεδιασμένη έτσι ώστε να μοιάζει με τα όργανα πλοήγησης των rally μοτοσυκλετών. Διαθέτει δύο διαφορετικά θεματικά interfaces και αυτόματη εναλλαγή φόντου, ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες του περιβάλλοντος.

Ειδικά Σχεδιασμένο Ρεζερβουάρ

Το βάρος – και ιδιαίτερα η κατανομή του- είναι από τα στοιχεία που καθορίζουν την μοναδικότητα της 800X PRO και έχει δοθεί πολύ μεγάλη προσοχή στο επί μέρους σχεδιασμό των εξαρτημάτων. Το ρεζερβουάρ αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, με ένα μεγάλο τμήμα του να επεκτείνεται κάτω από τη σέλα, πετυχαίνοντας έτσι μεγάλη χωρητικότητα (19L), μαζεμένες διαστάσεις και συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους.

Αλουμινένια Ποδιά Κινητήρα

Ο ξεκάθαρα adventure προσανατολισμός της 800X PRO τονίζεται και από το σχεδιασμό της μεγάλης αλουμινένιας ποδιάς κάτω από τον κινητήρα, η οποία προσφέρει ολοκληρωτική προστασία με υψηλό επίπεδο αντοχής απέναντι σε κάθε εμπόδιο που μπορεί να συναντήσει η μοτοσυκλέτα, κυρίως στις χωμάτινες διαδρομές.

Ακτινικές Τετραπίστονες Δαγκάνες – Απενεργοποιούμενο ABS

Οι ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες της TAISKO κατασκευάζονται από το ίδιο το εργοστάσιο της KOVE και έχουν δοκιμαστεί στις πιο απαιτητικές συνθήκες, αλλά και μέσα στους αγώνες. Πρόκειται για ένα πακέτο φρένων με υψηλά ποιοτικά στάνταρ, που σε συνδυασμό με το σύστημα ABS, το οποίο διαθέτει δυνατότητα μερικής (για τον πίσω τροχό) ή ολικής απενεργοποίησης, εμπνέει εμπιστοσύνη στον αναβάτη.

Τιμόνι Αλουμινίου Μεταβλητής Διατομής

Το αλουμινένιο τιμόνι μεταβλητής διατομής, έχει μεγάλο πλάτος και προσφέρει ιδανικό μοχλό για τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ενώ το ύψος του και η έδρασή του στα επίσης αλουμινένια καβαλέτα, είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να βολεύουν τον αναβάτη ακόμη και όταν οδηγεί όρθιος στα μαρσπιέ.

Στάνταρ Προστατευτικά Κάγκελα Αλουμινίου

Η 800X PRO διαθέτει κάγκελα αλουμινίου γύρω για το ρεζερβουάρ στον στάνταρ εξοπλισμό της, με σωστή έδραση, μικρό όγκο και αποτελεσματική προστασία σε περίπτωση πτώση ή επαφής με σκληρές επιφάνειες.

Ποιοτικοί και Λειτουργικοί Διακόπτες

Η απλότητα και το υψηλό επίπεδο ποιότητας, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τους διακόπτες της 800Χ PRO, με την μελετημένη λειτουργικότητα να κάνει εύκολο το χειρισμό τους.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της KOVEMOTO για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.