450 RALLY

Πολεμικό! Πανέτοιμο για δράση

Για τη διαθεσιμότητα και για την ειδική τιμή διάθεσης στην ελληνική αγορά,  ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών μας.

Χαρακτηριστικά

✓ 4 Βάλβιδο – Υγρόψυκτο – Euro 5

✓ 42 ps

✓ Απενεργοποιούμενο ABS BOSCH 9.1MB

✓ Δύο Εκδόσεις (High/Low Seat)

✓ Πλήρως Ρυθμιζόμενο USD Πιρούνι

✓ Πλήρως Ρυθμιζόμενο Αμορτισέρ

✓ Αγωνιστικό Τιμόνι/Καβαλέτα

✓ Αγωνιστικές Ζάντες με Κόντρα

✓ Carbon Fiber Ποδιά

✓ 14L Ρεζερβουάρ & 16L Δοχείο Υγρών

✓ Εύκαμπτα Πλαστικά με Ταχυσύνδεσμους

✓ Οθόνη TFT με 2 Interfaces

✓ Bluetooth/Wi-Fi

✓ Full LED Φώτα

✓ Μπαταρία Λιθίου

Πολεμικό! Πανέτοιμο για δράση

Μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα τους προκλητικούς αμμόλοφους της ερήμου, το αφιλόξενο αστικό περιβάλλον και τις χωμάτινες διαδρομές.

Με το συνολικό βάρος να μην ξεπερνά τα 145 κιλά, το 450 RALLY φέρνει στο δρόμο την τεχνογνωσία και την εμπειρία από τους απαιτητικούς αγώνες rally.

Αξιόπιστος και Δοκιμασμένος Κινητήρας

Ο μονοκύλινδρος, τετραβάλβιδος κινητήρας με τους δύο επικεφαλής εκκεντροφόρους, έχει αποδείξει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά του στα πιο δύσκολα τερέν. Η απόδοση φτάνει τους 42 ίππους και τα 35Nm ροπής, με τη δύναμη να είναι προοδευτικά κατανεμημένη σε όλο το φάσμα των στροφών. Η προστατευτική ποδιά στο κάτω μέρος του είναι κατασκευασμένη από ανθρακονήματα.

Έγχρωμη TFT οθόνη

Η έγχρωμη TFT οθόνη της 450 RALLY είναι τοποθετημένη ψηλά για εύκολη ανάγνωση, στα πρότυπα των οργάνων των rally μοτοσυκλετών, με πλήρεις ενδείξεις και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο αναβάτης, τόσο για τις διαδρομές του όσο και για τη λειτουργική κατάσταση της μοτοσυκλέτας του.

Διπλό Ρεζερβουάρ Μπροστά με Χαμηλό Κέντρο Βάρους

Το εμπρόσθιο ρεζερβουάρ χωρητικότητας 14L είναι διαιρεμένο σε δύο τμήματα με ξεχωριστές τάπες ανεφοδιασμού, τα οποία ενώνονται μέσω σωληνώσεων, κατανέμοντας το βάρος από το καύσιμο χαμηλά προκειμένου να μειωθεί και το ύψος του κέντρου βάρους της μοτοσυκλέτας.

Συμπληρωματικό Δοχείο Υγρών

Πίσω και κάτω από τη σέλα της 450 RALLY βρίσκεται ένα συμπληρωματικό δοχείο για μεταφορά υγρών χωρητικότητας 16 λίτρων, στα πρότυπα των αγωνιστικών rally μοτοσυκλετών.

Αυθεντικός Rally Σχεδιασμός

Ολόκληρη η σχεδιαστική φιλοσοφία της 450 RALLY, ακολουθεί τις απαιτήσεις και τη λειτουργικότητα που διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες που αγωνίζονται στο δυσκολότερο πρωτάθλημα του κόσμου, όπως η carbon fiber ποδιά για πλήρη προστασία του κινητήρα και των μηχανικών μερών.

Η επιθετική και ταυτόχρονα λειτουργική εμφάνιση καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα δυνατοτήτων, από το ταξίδι στην άσφαλτο μέχρι την εξερεύνηση δύσβατων χωμάτινων διαδρομών.

Τιμόνι Μεταβλητής Διατομής

Το μεταβλητής διατομής τιμόνι εδράζεται σε ποιοτικά αλουμινένια καβαλέτα και μπορεί να ρυθμιστεί σε ότι αφορά την κλίση του προκειμένου να προσφέρει τον καλύτερο δυνατό μοχλό στον αναβάτη, είτε οδηγεί καθιστός στη σέλα, είτε όρθιος στα μαρσπιέ.

Στιβαρότητα – Συμπεριφορά – Ασφάλεια

Απενεργοποιούμενο ABS

Το ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή 240mm είναι πλήρως ρυθμιζόμενο και ικανό να “αναμετρηθεί” με οποιαδήποτε δυσκολία ή εμπόδιο συναντήσει ο μπροστινός τροχός της μοτοσυκλέτας, χάρη στις σωστά μελετημένες αποσβέσεις ακόμη και για τα πιο απαιτητικά τερέν. Ο δίσκος των 288mm συνδυάζεται με μια ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα και το δικάναλο ABS, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί για τον πίσω τροχό ή πλήρως, να συμπληρώνει το πακέτο των φρένων.

 Αλουμινένιο ψαλίδι

Το ψαλίδι είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και συνεργάζεται άριστα με το ατσάλινο περιμετρικό πλαίσιο, δημιουργώντας ένα ενιαίο και συμπαγές σύνολο που εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά κάτω από όλες τις συνθήκες, ενώ το πίσω δισκόφρενο έχει διάμετρο 240mm.

Ποιοτικοί και Εύχρηστοι Διακόπτες

Οι διακόπτες της 450 RALLY είναι, όπως και το υπόλοιπο σύνολο, κατασκευασμένοι με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την αντοχή, με υψηλά ποιοτικά στάνταρ και εύκολη λειτουργία.

Χρήσιμη σημείωση: Κάθε όχημα θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τις σχάρες και τις χειρολαβές οι οποίες έχουν συναρμολογηθεί από το εργοστάσιο και η χρήση τους τυγχάνει εγκρίσεων τύπου.
Η χρησιμοποίηση aftermarket σχαρών τροποποιούν τον σχεδιασμό του οχήματος.

Τα οχήματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον κατασκευαστή χωρίς ειδοποίηση. Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο site μπορεί να διαφέρουν σε λεπτομέρειες. Παρακαλούμε ενημερωθείτε από το δίκτυο συνεργατών της KOVEMOTO για τις τελευταίες εξελίξεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των οχημάτων.